A globális tudatosság emelkedését támogatva egy integrál világ megteremtéséért

A globális tudatosság emelkedését támogatva egy integrál világ megteremtéséért

Világszerte ezrek számolnak be spirituális élményeikről, magasabb tudatállapotokra való ébredésükről. Ez egyben lehetőség is arra, hogy nagyobb erőforrásokat fordítsunk kollektív emberi potenciálunk kiteljesítésére, teljesebb megélésére. Jelenlegi kulturális kereteink között azonban destabilizáló is lehet a jelenség – látszólag ugyanis egyre több embernél okoz mentális problémákat ez a folyamat, ezzel is tovább fokozva a jelenlegi globális krízist.

Egyre több kutatás támasztja alá, hogy

csökkenthetjük a krízis kialakulásának esélyét, ha nem patológiaként értelmezzük a spirituális élményeket.

 

Yoga lotus pose. Padmasana with colored chakra points.
Lótuszülés, avagy Padmasana színezett csakra pontokkal.

Azzal a céllal hoztuk létre az ISEN-t (International Spiritual Emergence Network  – Nemzetközi Spirituális Krízis Hálózat), hogy alapként és együttműködési platformként segítse olyan nemzetközi, már működő hálózatok munkáját, melyek együttérző és értő támogatást képesek nyújtani a spiritiuális krízisben levőknek, és nem betegként kezelik a hozzájuk fordulókat. Azon dolgozunk, hogy

spirituális krízisben segítséget nyújtó, új hálózatokat hozzunk létre

azokban az országokban, ahol ilyen még nem létezik. Célunk, hogy összekössük azokat az embereket, akiknek segítségre van szüksége, és azokat, akik segíteni tudnak – ezzel is hozzájárulva a paradigmaváltáshoz, mely egy integrál világ megteremtéséhez szükséges.

Az ISEN segítséget nyújt, képzéseket tart és támogat minden olyan kutatást, amely nem patológiaként kezeli és integrál keretben segít megérteni a spirituális krízist, csökkenti a krízis kockázatait és világszerte felhívja a figyelmet a jelenségre, ezzel is segítve a paradigmaváltást  egy önmagára és saját belső lelki működésére tudatosabb emberiség felé.

Az ISEN a Grof Alapítvánnyal szoros együttműködésben viszi tovább Christina Grof Spirituális Krízis Hálózatának örökségét. Célunk, hogy enyhítsük a spirituális krízisben lévők szenvedését és megismertessük az eljövendő generációkkal a transzperszonális szintek létezését, mibenlétét.

Az előadás tematikája:

  • Az ISEN és tevékenysége bemutatása
  • Legfrissebb kutatási eredmények a spirituális krízisről
  • Személyes élmények, megosztások

Előadók

Kovács-NapierRozália – Spirituális tanácsadó, integrál coach, oktató az Integrál Akadémián, a spirituális krízisek szakértője. Az ISEN alapítótagja. Reiki mester és tanító, Vipassana és Kundalini jóga gyakorló.

Dr. Ted Esser – kelet-nyugati pszichológia, filozófia és vallástudomány az Integrál Tudományok Kaliforniai Intézetében), a Nemzeközi Spirituális Krízis Hálózat vezetőségének tagja, a Grof Alapítvány által vezetett SEN (Spiritual Emergence Network) igazgatója. A ‘Tiszta álmodás (Lucid Dreaming): új perspektívák az alvás közbeni tudatosságban’ című könyv társszerzője. A Sofia Egyetemen (korábban Transzperszonális Pszichológia Intézet) és a  John F. Kennedy Egyetemen tudatosság és transzperszonális pszichológia tárgyakat oktat.

Katie Mottram a Nemzetközi Spirituális Krízis Hálózat alapító-igazgatója. 2012 elején ő maga is spirituális krízist élt át. Korábban tizenöt évig az egészségügyben dolgozott, saját élménye óta pedig fáradhatatlanul dolgozik a spirituális krízis széleskörű megismertetésén az ellátó rendszerben. Katie a ‘Mend the Gap, a transformative journey from deep despair to spiritual awakening’ (Kipótolni a rést, avagy transzformáló erejű utazás a mély kétségbeséstől a spirituális ébredésig) című könyvnek, valamint az egyesült királyságbeli, forradalminak is nevezhető Nyitott párbeszéd (Peer-supported Open Dialogue – POD) projektben is részt vesz.

Vásárolj jegyet! Nézd meg a programot! Több tartalmat szeretnék!

0
Your Cart