Az integrál harcos útja

Az integrál harcos útja

Látogass el erre a sajátélményű műhelymunkára, melyet két fiatal holland integrálos hölgy, Anouk Brack és Miriam van Groen tartanak. A mindennapokban jól használható eszközöket és szélesebb rálátást kaphatsz arra, hogy hogyan érhetsz el változást a világban, saját környezetedben anélkül, hogy megijesztenéd az embereket “együttérzős-mélyenszembenézős-megtestesítős” metakognitív jelenléteddel. Felfedezzük erőközpontunkat testünkben és azt, hogy ezt a tudást hogyan tudjuk a mindennapokban használni annak érdekében, hogy fókuszáltabbak, humánusabbak és tisztábban érthetők lehessünk.

Hogyan ne akasszuk ki az átlagembert miközben egy magasabb tudatosságú világ építésén fáradozunk

ExpInt-logo-square

Integrálosként sok finomságot és komplexitást érzékelünk magunk körül (fej). Ezen kívül mélyen átérezzük a világ nehézségeit (szív). Ha mindezt teljes mélységében át akarnánk adni másoknak, annak bénító hatása lehet önmagunkra, beszélgetőpartnerünket pedig túlterhelhetjük vele. Nem ezt szeretnénk elérni!

Hogy valóban értékesen hozzá tudjunk járulni Európa megújításához, három alapminőséget szükséges kialakítanunk magunkban. Ezekből kettőt már jól kifejlesztettünk, nevezetesen a fej és a szív hangját. Viszont a hara, azaz a megtestesült jelenlét, az erőközpontunk nélkül csak lazán csevegő, szeretetteljes, ámde ijesztően arrogáns okostojások leszünk – már elnézést a kifejezésért. Erőközpontunk fejlesztése fókuszáltabbá, humánusabbá és egyértelműbbé tesz minket.

A fizikai megtestesítés és circling módszertanából merítve gyors és hatásos módszereket fedezünk majd fel együtt, melyek segítségével stressz hatása alatt, kihívást jelentő szituációkban is középpontunkban tudunk maradni. Ezen kívül reflektálunk saját erőnkhöz való viszonyunkra is. A műhelymunka után remélhetőleg bátrabban és hatásosabban tudjuk majd kifejezni, megtestesíteni belső bölcsességünket az átlagemberek felé is.

Miriam van Groen

Anouk Brack

A műhelymunka menete:

  • Bevezető és bemutatkozás
  • A fizikai megtestesítés alapelvei – erőközéppontunk megtalálása nyomás alatt
  • Megtestesíteni egy témát, amely fontos nekünk – fejben, szívben és a hara-ban, erőközpontunkban
  • A circling módszere, mely segíthet hatásosabban és szabadabban kifejezni erőközpontunkat
  • Programzárás

A résztvevők száma: maximum 20 fő.     Vásárolj jegyet! Több tartalmat szeretnék Nézd meg a programot

0
Your Cart