Ahol számít a beteg: integrál paradigmaváltás az európai egészségügyben?

Teal szintű egészségügy: oszd meg velünk a véleményed, a tanácsaid és a tapasztalataid és segíts megoldani néhány kihívásunkat

Zoe Nicholson társalapítója és ügyvezetője a Brighton and Hove Integrált Szolgáltatóközpontnak (BICS), mely olyan non-profit szociális vállalkozás, amely több mint 1 millió embernek nyújt egészségügyi szolgáltatást az Egyesült Királyságban.  Zoe  a 2. Európai Integrál Konferencián csatlakozik hozzánk, hogy megossza velünk tapasztalatait. Meghívása így szól:

Csatlakozz hozzánk és alkossuk meg a kreatív együttgondolkodás terét!

Hallgasd meg eddigi történetünket és keressünk együtt megoldást a kihívásokra, melyekkel a törvényekkel és szabályokkal szabályozott egészségügyi szolgáltatási környezetben nap mint nap találkozunk. Meghívunk arra, hogy légy a tanácsadónk, támogatónk, kihívónk az aktuális kérdések megválaszolásában.

A BICS (Brighton and Hove Integrated Care Service) a szigorúan szabályozott egészségügyi szektorban működik, ahol általában hatalmas hangsúlyt fektetnek a kitűzött célok elérésére. Az erőforrások korlátozottak, a szakmai hovatartozás fontosabb, mint a valódi hozzáértés; ahol a “mi a probléma” kérdés fontosabb, mint az, hogy “mi jó a betegnek”. A paradigmaváltás felé tartó utunk több, mint 9 éve kezdődött, s ennek során az utolsó másfél évben teal szintre érkeztünk. Bár szem előtt tartjuk a részvényeseinkkel való kapcsolat javítását és a negatív környezeti hatások csökkentését,  szolgáltatásunk legfontosabb eleme mégis az integritás és az, hogy valódi értéket biztosítsunk azok számára, akik hozzánk fordulnak betegként. Néhány aktuális kihívásunk megoldásán szeretnénk Veletek együtt dolgozni:

  • Hogyan oszthatjuk meg szélesebb körben a tudást?
  • Hogyan hozhatunk létre a kísérletezés számára védelmet nyújtó környezetet egy szigorúan szabályozott szektorban?
  • Hogyan tudunk arra fókuszálni, ami valóban fontos nekünk úgy, hogy közben részvényeseinknek is megfelelünk?
  • Milyen típusú minőségjavítási és minőségbiztosítási módszereket használjunk, melyek nem térítenek el minket a számunkra fontos problémáktól?

Műhelymunkánk felépítése

01Történetünk:  elmeséljük eddigi történetünket, bemutatva a kontextust és a környezetet. Felvázoljuk kihívásainkat és kérdéseinket.

Interaktív, a ti részvételetekkel: nagy körben, bejelentkező és zárókörrel. A PeerSpirit Circle módszert, illetve esetleg kisebb körökben a Case Clinic technikát használjuk.

Kis csoportokban, bensőséges keretek közt beszélgetünk szevezetünk aktuális problémáiról, miközben megpróbáljuk formába önteni észrevételeinket és kérdéseinket.

Csoportmunka: Zoe a konferencián részt vevő BICS kollégákkal együtt vezeti a csoportot.

Előadó

Zoe Nicholson a Brighton és Hove Integrált Szolgáltatóközpont társalapítója és ügyvezetője, mely olyan non-profit szociális vállalkozás, amely több, mint 1 millió embernek nyújt egészségügyi szolgáltatást az Egyesült Királyságban. Zoe a BICS-t 9 éve alapította, ezt megelőzően a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatnál (NHS) dolgozott. Szenvedélyesen küzd azért, hogy munkájának célja és értéket teremtő értelme legyen. Zoe a BICS-t a teal szint felé navigálja és olyan szervezetet igyekszik megteremteni, mely a lehető leggondosabb, legteljesebb ellátást biztosítja betegei számára.

Vásárolj jegyet Nézd meg a programot Több tartalmat kérek

0
Your Cart