Újítsuk meg Európát együtt!

Újítsuk meg Európát együtt!

Új Európa van születőben, amiben egyénként mindnyájan részt veszünk. A Siófokon megrendezésre került második Integrál Európai Konferencia az inspiráció, a kapcsolódás és az élmények, tapasztalások megosztása jegyében teremt teret a hasonló gondolkozású emberek számára.

Az integrál gondolkodás már kinőtte a pszichológia kereteit, és az integrál gondolkodók együttműködésének köszönhetően elért a gazdaság, az oktatás, az egészségügy, a politika, a szervezetfejlesztés, coaching és a kapcsolatok világába is.

Ahhoz azonban, hogy valami új szülessen, sokszor a réginek meg kell szűnnie. Ennek az idejét érezzük és éljük most, a régi paradigmák válságában a színfalak mögött egyre inkább bontakozik ki valami új.

„Az individualitás nem menti meg a világot. Van egy mélyebben gyökerező hívás, hogy elvigyük az embereket magasabb értékekhez. Ehhez az is szükséges, hogy engedjük a fényünket ragyogni, és segítsünk hozzá másokat is ahhoz, hogy kihozzák magukból a legjobbat.” – Hangzott Gánti Bence, a rendezvény főszervezője, a magyar Integrál Akadémia vezetőjének köszöntőjében.

„Már nem elég az, ha csak otthon ülünk és a Facebookon kommenteljük a világ eseményeit. Magasabb tudatossági szintről tudunk új világot teremteni, ami már magában foglalja az emberekkel való kapcsolódás és a személyes érintkezés fontosságát. A közösség erejét kihasználva a versengés, a harc, az individuum helyett az együttműködésre helyeződik a hangsúly ebben az új világban.”

A kontroll kivonulása, háttérbe szorulása és egy magasabb rend megmutatkozása történik az individuumon keresztül. A Flow, amit egyénileg is egyre többen megélünk, az valójában a Sors áramlása, amikor már nem mi akarunk mindent irányítani, sokkal inkább hagyjuk, hogy csak rajtunk keresztül áramoljon az élet szinkronicitásban.

Az új, integrál vezető legfőbb erénye az, hogy képessé válik arra, hogy a különbözőségek figyelembevételével forduljon a különböző tudatosságú emberek felé. Nézzünk szét magunk körül, mit látunk, mi van jelen most a világban és a világunkban? Ha a szívünkbe tekintünk  és ezáltal kapcsolódunk egymáshoz, így válunk képessé arra, hogy együtt megváltoztassuk a világot és újrateremtsük Európát!

 

Hang- és képanyagok, videók (angol/magyar nyelven)

Iratkozz fel, ha szeretnél értesítést kapni a megvásárolható csomagokról.













0
Your Cart