Olcsó szálláslehetőségek a konferencia hotelen kívül

Az elmúlt hetekben számos kérés érkezett hozzánk azzal kapcsolatosan, hogy bontsuk külön a konferencia részvételi jegy vásárlását a konferencia hotelben (Hotel Azúr) való kötelező szállástól. Miközben továbbra is úgy gondoljuk, hogy a 115 € / nap ár nagyon kedvező egy 4 csillagos színvonalú ellátásért (ez tartalmazza az összes étkezést és az idegenforgalmi adót is) a nyugat-európai árszínvonalhoz képest, tudjuk azt is, hogy túl nagy pénzügyi terhet jelenthet az egyéb gazdasági zónákból érkezők, vagy nehezebb anyagi körülmények közt élők számára, s esetleg meg is hiúsítja részvételüket a konferencián.

A konferencia résztvevői számára több ok miatt is a konferencia helyszínéül szolgáló Hotel Azúrban való megszállást javasoljuk. Azzal, hogy fizikailag egy helyen, egy hotelben lakunk és közösen étkezünk, egy mélyebb közösségi kapcsolódást hozunk létre a térben. Aki a hotelben száll meg, annak nem kell minden nap időt vesztegetnie azzal, hogy el- és visszasétál a szálláshelyére – ez Siófokon lehet, hogy nem pár percet jelent naponta -, vagy autót bérel a helybeni közlekedéshez és így végül több pénzt fizet ki, mint ha a hotelben szállt volna meg. A szálloda és köztünk élő szerződés teszi lehetővé, hogy szabadon használhassuk a szálloda szolgáltatásait (a konferencia nagytermét, az éttermet, valamint a hatalmas wellness részt) abban az esetben, ha előre meghatározott számú szobát megtöltünk konferencia résztvevőkkel.

Miközben továbbra is úgy gondoljuk, hogy érveink logikusak és továbbra is a konferencia hotelben való megszállást javasoljuk, azoknak a kérését is tiszteletben kívánjuk tartani, akik úgy nyilatkoztak, hogy nem tudnak résztvenni a konferencián, ha nem tesszük lehetővé, hogy más, olcsóbb szálláshelyen szálljanak meg. Szeretnénk mindenki számára biztosítani a lehetőséget, hogy részt tudjon venni az eseményen, így mostantól lehetséges csak a konferencia részvételi jegyet megvásárolni a szállás megvásárlása nélkül.

És mi a helyzet az étkezésekkel?

eat-1265385_1280

Azok számára, akik nem a konferencia hotelben szállnak meg, de mégis szeretnének ott étkezni közösen velünk, lehetőség van étkezések előrendelésére. Így meg lehet a közös étkezések adta élmény és nem szükséges ki-be szaladgálni a hotelből a városba és vissza, éttermet keresgélve, időt vesztegetve.

Itt adhatod le étkezés megrendelésed

Amennyiben szeretnéd, elküldjük neked a konferencia hotel közelében található legjobb, olcsó szállások listáját (3.000 – 7.000.-/ Ft/ éj körüli árkategória). Javasoljuk, hogy ezek közül válassz, hogy elkerüld a magasabb, “lehúzós” turista árakat, vagy a hoteltől való nagy távolságot és az ezzel járó mindennapos ingázást.



 





 

 

0
Your Cart